WERKWIJZE

 

Hoe gaan wij te werk?

 

U zal het volgende ongetwijfeld herkennen: iedereen is druk, werk en privé is een lastige mix en door alle drukte is er amper tijd om de grote klussen in huis aan te pakken. Laat ons u helpen dit makkelijker te maken. Om keuzestress te voorkomen bieden wij u de mogelijkheid om vooraf de geschikte materialen te bekijken. Om dit goed voor te bereiden verwijzen wij u naar de diverse websites van onze leveranciers.
Per categorie kunt u een keuze maken op de websites van onze leveranciers. Hier vindt u altijd het nieuwste aanbod en alle mogelijkheden.

 

Op basis van uw vooraf aangegeven keuzes kunnen wij de producten selecteren die voor u van toepassing zijn en het bezoek aan huis of aan onze showroom zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Aangevuld met professioneel en eerlijk advies zal de totaal aanpak van Woningstoffering Stallenberg u tijd en moeite besparen. Op vrijdagen is het mogelijk om ons op afspraak te bezoeken, maar natuurlijk kunnen wij de vooraf gekozen voorbeelden ook bij u thuis laten zien.

Als u uw keuze heeft kunnen maken informeren wij u over de verwachte levertijd en planning. Uiteraard krijgt u van ons een uitgewerkte offerte met daarin alle afspraken die we samen gemaakt hebben. Alle werkzaamheden worden goed en duidelijk besproken en uitgevoerd.

  • DE BESTE MATERIALEN
  • UITSTEKENDE SERVICE
  • HOGE EXPERTISE
  • ACHTERAF BESLISSEN
  • LANGE GARANTIE
  • PROFESSIONELE AFWERKING

Bent u een Doe-het-zelver?

Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen en bent u alleen op zoek naar de juiste materialen en advies? Ook dan helpen wij u graag verder. U kunt bij ons materialen bestellen en deze zelf aanbrengen en monteren. Eventueel helpen wij u op weg met inmeten en een montage advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.