WERKWIJZE

 

Hoe gaan wij te werk?

 

U zal het volgende ongetwijfeld herkennen: iedereen is druk, werk en privé is een lastige mix en door alle drukte is er amper tijd om de grote klussen in huis aan te pakken. Laat ons u helpen dit makkelijker te maken. Wij helpen u door bij u thuis langs te komen met voorbeelden en proefstalen. Hierdoor kunt u op het gemak en in uw eigen woning uw keuze maken. Met uw eigen verlichting en daglichtinval geeft dit een veel beter beeld dan dat u dit in een showroom zou moeten doen.
Voor deze afspraak kunt u op onze site de producten voorselecteren die uw interesse hebben. Per categorie kunt u een keuze maken op de websites van onze leveranciers en daar uw keuze maken. Hier vindt u altijd het nieuwste aanbod en alle mogelijkheden.
Op basis van uw vooraf aangegeven keuzes kunnen wij de producten selecteren die voor u van toepassing zijn en het bezoek aan huis zo efficiënt mogelijk voorbereiden. Uw keuze wordt zo makkelijk en overzichtelijk. Uw eigen woning heeft niet het nadelige effect van koude showroom verlichting en een overvloed aan keuzes. Aangevuld met professioneel en eerlijk advies zal de totaal aanpak van Woningstoffering Stallenberg u tijd en moeite besparen.
Als u uw keuze heeft kunnen maken informeren wij u over de verwachte levertijd en planning. Uiteraard krijgt u van ons een uitgewerkte offerte met daarin alle afspraken die we samen gemaakt hebben. Alle werkzaamheden worden goed en duidelijk besproken en uitgevoerd.

  • DE BESTE MATERIALEN
  • UITSTEKENDE SERVICE
  • HOGE EXPERTISE
  • ACHTERAF BESLISSEN
  • LANGE GARANTIE
  • PROFESSIONELE AFWERKING