VLOEREN

Omdat kwaliteit bij Woningstoffering Stallenberg hoog in het vaandel staat werken wij alleen samen met leveranciers die voldoen aan onze hoge eisen. De vloeren van Floer en Beautifloor voldoen zeker aan onze standaard en bieden naast authentiek, Europees eiken vloeren ook een ruime keuze aan A-kwaliteit parket, laminaat en PVC vloeren. Maak uw persoonlijke selectie op de website van Floer of Beautifloor en wij nemen de juiste selectie stalen mee voor onze afspraak, of kom langs in onze showroom, hier zijn wij op vrijdagen of op afspraak in de gelegenheid u alle mogelijkheden te laten zien.

Klik op het logo om de website van onze leverancier te openen (website opent in een nieuwe venster).

VLOER LATEN LEGGEN

Bij Woningstoffering Stallenberg bent u aan het goede adres om een prachtige vloer te laten leggen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een vloer in laminaat, PVC, PVC visgraat, lamelparket en we hebben een uitgebreid assortiment entreematten voor uw woning of bedrijf.

PVC-vloeren of polyvinylvloeren zijn niets anders dan alternatieve termen voor vinylvloeren! PVC staat voor polyvinylchloride, het materiaal waaruit vinylvloeren bestaan. Daarom wordt het vaak afgekort tot polyvinylvloeren of gewoon vinylvloeren, de meest voorkomende term voor deze specifieke vloerbedekking.

BENT U TOE AAN EEN NIEUWE VLOER?

Zijn uw vloeren bekrast, versleten of uit de mode? In het verleden waren er niet veel opties om uw vloerbedekking te vervangen, aangezien de primaire materialen mooi – maar duur – hardhout of kostbaar tapijt waren. Tegenwoordig hoeft dit project echter geen budgetbreker te zijn. Er zijn een aantal redelijk geprijsde vloeropties die u een modieuze vloer geven voor een fractie van de kosten. Veel van deze opties bootsen het uiterlijk en de textuur van massief hout of andere natuurlijke materialen na, maar zonder het hoge prijskaartje. Woningstoffering Stallenberg kan u hierin voorzien. Wij leggen de meest prachtige vloeren voor u, professioneel en van hoge kwaliteit.

SOORTEN VLOEREN DIE U KUNT LATEN LEGGEN

Het aanbod is enorm. Of u nu de voorkeur heeft voor laminaat vloer laten leggen, of juist PVC vinyl. Want soms kan een copycat net zo flatterend zijn als het origineel, en vinyl vloeren dienen als perfect voorbeeld. Dit betaalbare en aantrekkelijke alternatief bootst het uiterlijk van hardhouten plankenvloeren na om voor minder geld een vergelijkbare stijlverklaring te maken. Was u er al over na aan het denken en wilt u pvc laten leggen? WIj zeggen goede keuze! PVC vloeren zijn niet krasgevoelig en bieden een uitgebreide kleurselectie. Daarnaast zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos. Wilt u een visgraat vloer laten leggen? PVC is hier een uitstekend materiaal voor. We kunnen dus wel zeggen dat de voordelen ruimschoots zijn van deze duurzame en gemakkelijk te reinigen vloeren.

Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u graag een offerte of prijsindicatie? Neem dan contact met ons op via het contact formulier. En wij geven u graag meer informatie over alle mogelijkheden. Wij bieden het hele pakket. U kunt de vloer bij ons uitkiezen en wij zorgen ervoor dat deze in een mum van tijd in uw woning ligt, perfect afgewerkt natuurlijk. Het enige dat u hoeft te doen, is bepalen welke vloer u in uw woning wilt, en zelfs daarbij kunnen wij u helpen.

BEKIJK ONZE ANDERE
CATEGORIEËN