TRAPRENOVATIE

Vakmanschap, kwaliteit en werkplezier staan voor Woningstoffering Stallenberg voorop. Door onze jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van traprenovatie, kunnen wij u goed adviseren en goede projecten afleveren. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met veel ervaring in de branche. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. De trappen die wij afleveren zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk, we werken alleen met de beste materialen en er vinden geen veranderingen plaats in de bestaande constructie van uw trap. Uiteraard kiest u zelf de kleur en het materiaal en wordt de trap aangepast aan uw wensen.

Voor het renoveren van uw trap zult u een afspraak moeten maken. Tijdens de afspraak kunnen wij alle mogelijkheden presenteren en bespreken. 

WONINGSTOFFERING STALLENBERG IS GEDIPLOMEERD STAIR PROFESSIONAL

TRAPRENOVATIE IN MAASTRICHT EN OMSTREKEN

Als u kiest voor een trap-renovatie dan zoekt u uiteraard een trapbekleding die mooi en sterk is. De trap dient na renovatie ook makkelijk schoon te maken te zijn en moet jaren mooi blijven. De HPL (high pressure laminate) overzet treden voldoen perfect aan uw verwachtingen. De speciaal geprofileerde toplaag is niet alleen antislip maar is ook heel sterk. De kwaliteitsklasse AC5 staat voor de hoogst mogelijke slijtweerstand klasse die momenteel haalbaar is. De harde vol-kern kunststof tussenlaag geeft het product een enorme sterkte mee waardoor beschadigingen tot een minimum beperkt worden.

Voor het bekleden van de stootborden en wangen kunnen wij in alle HPL decoren de bijpassende materialen leveren/installeren inclusief kappen, hoeklijnen enz.

Ook zijn de overzet treden te bestellen in hout. De mogelijkheden in overzet treden van massief of gelaagd hout zijn ongekend. Woningstoffering Stallenberg biedt u alle producten om een trap in zijn geheel te kunnen bekleden.

Een traprenovatie is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende leuning, wij leveren leuningen van de trapleuningspecialist. Uiteraard dragen wij ook zorg voor de juiste montage zodat uw renovatie compleet is. Klik op het logo om het aanbod te bekijken.

TRAPRENOVATIE DIE PERFECT AANSLUIT BIJ DE REST VAN DE WONING

Woningstoffering Stallenberg levert en maakt alles zelf, elke trap is maatwerk. We renoveren uw trap geheel naar uw wensen, rekening houdend met uw eigen interieur. We kunnen alles bekleden, van beton en hout tot open trappen. Uiteraard kunnen wij uw nieuwe, gerenoveerde trap perfect in uw woning integreren: met de juiste vloer en optioneel als finishing touch met onder andere balustrades, leuningen en sfeervolle, veilige verlichting. Wij bieden de volledige service en nemen u alle werkzaamheden uit handen, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken.

Denkt u na over een trap renovatie en ontvangt u hier graag meer informatie over, neem dan contact op met Woningstoffering Stallenberg via het contact formulier. Wij helpen u graag!

BEKIJK ONZE ANDERE
CATEGORIEËN